HomeOver glasvezel

De goedkoopste glasvezelpakketten van Harderwijk

Je kunt ook eerst meer lezen over het kiezen van een internetaanbieder.


Harderwijk krijgt net zoals andere plaatsen in Nederland één van de snelste internetverbindingen. Via deze site willen we u het iets gemakkelijker maken met het vinden van de perfecte match tussen u en de glasvezel provider.

Wat is glasvezel precies?

Glasvezel is niets meer dan vezel van glas. De kabel bestaat uit haar- dunne glasvezel waar laserlicht doorheen wordt gestuurd. Door de aanleg van glasvezel in Harderwijk heeft u alleen maar meer voordelen met het internet.

Wat is het verschil met glasvezel?

De aansluiting die voorheen werd gebruikt was gemaakt van koperdraad en wordt ook wel ADSL genoemd. Met ADSL was er geen directe connectie met uw huis waardoor het allemaal niet zo snel ging. Met glasvezel is dit wel het geval en daardoor is in theorie de snelste internetverbinding mogelijk.

Wat zijn er eigenlijk voor voordelen van glasvezel? Wat is een glasvezel provider?

Een glasvezel provider is een organisatie die u toegang geeft tot diensten zoals bellen, internet en televisie. U kunt het vergelijken met een telefoon provider. Die zorgt er ook voor dat u kunt bellen en internet met uw mobiele telefoon. En omdat er net zoals telefoonproviders veel glasvezel providers zijn helpen wij u een handje met onze vergelijker!